Hírlevél beállítások
E-mail címem:Elfelejtette jelszavát?

Apple Watch Series 6 GPS+Cellular okosóra, 40mm, Rozsdamentesacél, arany/mély tengerészkék

Újdonság: 2021.06.07.
  • Apple Watch Series 6 GPS+Cellular okosóra, 40mm, Rozsdamentesacél, arany/mély tengerészkék
  • Apple Watch Series 6 GPS+Cellular okosóra, 40mm, Rozsdamentesacél, arany/mély tengerészkék
  • Apple Watch Series 6 GPS+Cellular okosóra, 40mm, Rozsdamentesacél, arany/mély tengerészkék
Cikkszám: 57657
Mennyiségi egység: db
Gyártó: Apple
Gyártói cikkszám: MJXM3HC/A
Garancia: Sávos Garancia
Oszd meg barátaiddal!
Csomagok:
Adatok:
Apple Watch Series 6 GPS+Cellular okosóra, 40mm, Rozsdamentesacél, arany/mély tengerészkék

Az egészség órája a jövőből már a csuklódon.

Mérd meg a véroxigén­szintedet egy forradalmi érzékelővel és a hozzá tartozó alkal­mazással. Készíts EKG-t bárhol, bármikor. Tekintsd át egy szempillantás alatt a fitnesz­adataidat a korszerű, mindig bekapcsolt Retina kijel­zőn. Az Apple Watch Series 6-tal a csuklódon jobban képben lehetsz, és az egészségesebb, aktívabb élet is csak egy karnyújtásnyira van tőled.

Véroxigén Egy újabb szint
az innovációban.

A véroxigénszint a fittséged egyik fontos mutatója. Segíthet megérteni, hogy a szervezeted milyen mértékben képes felvenni az oxigént, illetve mekkora mennyi­séghez jut belőle. Az Apple Watch Series 6 figyelemre méltó érzékelőjével és a hozzá tartozó alkalma­zással bármikor ellenőriz­heted a véroxigénszintedet. Az órád emellett a háttérben is végez méréseket, és ezeket az adatokat kedved szerint bármikor áttekintheted.1
Értékes adatokat nyújtó rendkívüli érzékelő.

A véroxigénszint-érzékelőt négy LED-csoport és négy fotodióda alkotja. A hátlapba épített kristályban található, melyet alapjaiban átterveztünk. Az érzékelő a Véroxigén appal együttműködve teszi lehetővé a véroxigénszinted meghatározását.
Rávilágít a lényegre.

A zöld, vörös és infravörös LED-ek megvilágítják a csuklódban futó vérereket, a foto­diódák pedig megmérik a visszavert fény mennyiségét. A kapott adatból fejlett algoritmusok meghatározzák a véred színét, amely megmutatja a vérben jelen lévő oxigén mennyiségét.

EKG A csuk­lódon. Bárhol,
bármikor.

Az Apple Watch Series 6 az EKG appal az egyelvezetéses elektrokardiogramhoz hasonló EKG-t tud készíteni.2 Ez óriási teljesítmény egy karórától. Létfontosságú adatokkal képes ellátni a kezelő­orvosodat, téged pedig nyugalommal tölthet el.
Az ujjad sokat elárul a szívedről.

A Digital Crownban és a hátlapi kristályban lévő elektródák az EKG appal együttműködve észlelik a szív elektromos jeleit. Elég megérintened a Digital Crownt, és 30 másodperc alatt elkészül az EKG-hullámforma. Az EKG app jelezni tudja, hogy a szívverésed szabályos, szinusz­ritmusú, vagy pitvarfibrilláció jeleit mutatja, ami a szívritmuszavar egyik súlyos formája.

Alvás A jó reggel egy
jó éjszakával kezdődik.

Egészséged megőrzésének lényeges eleme, hogy eleget aludj. Az Alvás app segít, hogy állandó esti rutint alakíthass ki, és éjszakáról éjszakára követhesd vele az alvási szokásaidat. Tapasztalataid alapján állítsd be és érd el a kitűzött alváscélodat.

Értékelések, hozzászólások:
  •     
  •     
  •     
  •     
  •     
Értékelés pontszámmal:

A termékre eddig érkezett szavazatok:
0,0 (0 szavazat alapján)
Vélemények száma:
Érték:
0 (0%)
5
0 (0%)
4
0 (0%)
3
0 (0%)
2
0 (0%)
1
A termékre eddig érkezett vélemények (0):
Tartozékok:
Hasonló cikkek:
Hírek:
Letöltések:
Kompatibilitás:
 
Vevői adatlap
A termék ára: HUF (Bruttó)
Megjegyzés