Hírlevél beállítások
E-mail címem:Elfelejtette jelszavát?

Huawei Band 4e aktivitásmérő, rózsaszín

  • Huawei Band 4e aktivitásmérő, rózsaszín
  • Huawei Band 4e aktivitásmérő, rózsaszín
Cikkszám: 47001
Mennyiségi egység: db
Gyártó: Huawei
Gyártói cikkszám: 55031765
Garancia: 1 év
Oszd meg barátaiddal!
Csomagok:
Adatok:
Huawei Band 4e aktivitásmérő, rózsaszín

Huawei Band 4e aktivitásmérő, szürke.

A HUAWEI Band 4e egy okoskarkötő, amely támogatja a Csukló és Láb módot is és olyan okosfunkciókkal rendelkezik, mint a kosárlabda teljesítmény követés, futó forma, illetve napi tevékenység monitorozás, alvás monitorozás és értesítések. HUAWEI Band 4e segít többet megtudni a fittségedről, alvási szokásaidról, jobb futási teljesítményt elérni és minimalizálni a sérülési kockázatokat. 
A karkötő támogatja a következő funkciókat:
Kosárlabda teljesítmény követés (Láb mód)
Futó forma monitorozás (Láb mód)
Napi tevékenység követés és monitorozás
Alvás monitorozás
Hosszú akkumulátor élettartam
Bejövő hívás értesítés
Üzenet értesítések
Emlékeztetők
A telefon keresése a karkötő használatával
Töltsd le és telepítsd a Huawei Health applikációt. A karkötőd csatlakoztatásával a Huawei Health applikációhoz, megtekintheted a fitnesz és egészségi adataidat, hogy jobban megértsd a fizikai és fittségi állapotodat.

Napi tevékenység követés és monitorozás
A karkötő automatikusan azonosítja a gyaloglás és futás állapotát, és rögzíti a lépések számát, a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat és egyéb adatokat. A karkötő olyan adatokat is rögzít, mint például a közepes és nagy intenzitású tevékenységek időtartama.
A karkötő támogatja a napi aktivitás követését és figyelését mind csukló, mind láb módban.
Csukló módban: Megtekintheti a karkötő napi megfigyelt adatait, vagy szinkronizálhatja az adatokat a Huawei Health alkalmazással.
Láb módban: Megtekintheti a telefon napi megfigyelt adatait a Huawei Health alkalmazásban.
Megjegyzés:
Le kell töltened és telepíteni a Huawei Health alkalmazást a fitness és alvási adatok megtekintéséhez és szinkronizálásához.
Feliratkozhatsz a Huawei Health hivatalos WeChat fiókjára is, hogy megtekinthesd fitneszadataidat, vagy feliratkozhatsz a QQ Health szolgáltatásra, hogy megtekintsd a lépéseinek rangsorolását (csak a kínai verziókban érhető el).
Futó forma megfigyelése
Viseld a karkötőt a cipődön és válts láb módba, hogy elérd a profi futó forma monitorozás szolgáltatást.
HUAWEI Band 4e támogatja a következő hét futási forma adat megfigyelését: ütem, lépéshossz, földi érintkezési idő, lábszár mintázat, leszállási ütközés, elfordulási túllépés és lengési szög.
Egyéni futás elindításához a Huawei Health alkalmazás használatával: Ellenőrizze, hogy a karkötő csatlakozik-e a Huawei Health alkalmazáshoz. Az egyéni futás elindításához érintse meg az Edzés elemet a Huawei Health alkalmazás kezdőképernyőjén. A valós idejű futó űrlapadatokhoz hozzáférhet a Huawei Health alkalmazásból.
Indíts egyéni futást a HUAWEI Band 4e segítségével: Bizonyosodj meg róla, hogy a karkötőt a cipődön viseled, ezután érintsd meg és tartsd lenyomva az érintőgombot ahhoz, hogy elkezd az egyedi futást. Megnézheted az egyedi futás adatait, beleértve a futási format a karkötődben és a Huawei Health applikációban.

Kosárlabda teljesítmény mérés
Viseld a karkötőt a cipőden és válts láb módra a kosárlabda teljesítmény követéséhez.
A HUAWEI Band 4e a következő teljesítmény adatokat képes követni:
Alapadatok: elégetett kalória, távolság és lépésszámláló.
Kosárlabda specifikus adatok: átlagos és maximális függőleges ugrási magasság, ugrások száma, átlagos levegőben maradási idő, mozgási sebesség (az átlagos sebesség a pályán) és a maximális sprintsebesség (átlag és a maximális sebesség).
Pontszámok: összpontszám, mozgó pontszám, sprint pontszám, ugrási pontszám, maximális gyorsulási pontszám és robbanékonysági pontszám.
A kosárlabda teljesítmény mérés indítása a HUAWEI Band 4e-vel: Bizonyosodj meg róla, hogy a karkötőt a cipődön viseled, ezután érintsd meg és tartsd lenyomva az érintőgombot ahhoz, hogy elkezd a kosárlabda teljesítmény mérést. Megtekintheted az edzés adatait a karkötőn vagy a Huawei Health alkalmazásban.
Két eszköz csatlakoztatása
A Huawei Health alkalmazás támogatja a kettős eszközkapcsolatot. A HUAWEI Band 4e és egy másik Huawei hordható eszköz párosítható a telefonnal egyidejűleg. Csatlakoztass két eszközt Huawei Health alkalmazásban, hogy egyszerre gyűjtsön adatokat mindkét hordható eszközről.
Például párosíthatja a HUAWEI Band 4e és egy másik, a pulzusmérést támogató hordható eszközt az Egészség app alkalmazásba. A cipőhöz rögzítheti a HUAWEI Band 4e testét és az eszköz átkapcsol láb módba. Viseld a többi eszközt a szokásos módon. Ha az edzést az Egészség alkalmazásból indítod, akkor a pulzus, a futási forma és a kosárlabda edzés adatainak kombinációját gyűjtheted futás vagy kosárlabda játék közben.
Megjegyzés:
1.A kettős eszközkapcsolat funkció csak az Android 4.4 vagy újabb operációs rendszert futtató telefonokon érhető el.
2.Jelenleg ez a szolgáltatás támogatja a HUAWEI Band 4e párosítását a következő modellek bármelyikével kombinálva: HONOR Band 3, HONOR Band 4, HUAWEI Band 2 Pro, HUAWEI TalkBand B5, HUAWEI Band 3 Pro, HONOR Watch S1, HUAWEI WATCH GT , HONOR Watch Dream és HONOR Watch Magic.
Alvás monitorozás
Amikor alszol, a karkötő összegyűjti az alvás adatait, és meghatározza az alvás állapotát, például az elalvás és felébredés idejét, valamint a mély alvást és a könnyű alvást. Ellenőrizheted a részletes alvási adatokat a Huawei Health alkalmazásban.
Okos emlékeztetők
Bejövő hívás értesítés
Karkötőd rezegve értesítést küld a bejövő hívásról, és megjeleníti a bejövő hívás ikont. A bejövő hívásokat a karkötőddel is elutasíthatja.
Értesítések
Támogatja az üzeneteket az SMS, e-mail, naptár és olyan közösségi alkalmazásokból, mint a WeChat és a QQ.
Amikor új üzenetet kapsz a telefonodon, a karkötő rezeg, és megjeleníti az üzenet ikont, hogy emlékeztesse téged.
Megjegyzés:
Győződj meg arról, hogy a karkötő megfelelő módon párosítva van-e a telefonoddal és a telefon normál internet-kapcsolattal rendelkezik a bejövő hívások és üzenetek értesítésének támogatása érdekében.

Kapcsolódás és párosítás
1.lépés Kapcsold be a Bluetooth-t a telefonodon, majd nyisd meg a Huawei Health/Egészség applikációt és lépj be az eszközök listájába.
Megjegyzés
Amikor először párosítod a karkötőt a telefonnal, engedélyezd a karkötőt a Huawei Health alkalmazásba való belépéskor, hogy elkerüld az egyes funkciók esetleges hibáit.
2.lépés Válaszd ki a HUAWEI Band 4e-t. Majd válaszd ki a nevét a karkötődnek, amelyet a képernyőn mutat az alábbi módon: HUAWEI Band 4e-XXX.
3.lépés A párosítási kérés érzékelésénél a karkötő rezegni fog. Ebben az esetben érintsd meg a karkötő érintőgombját a párosítás megerősítéséhez.
Megjegyzés
A Huawei Health alkalmazás támogatja az automatikus párosítás-felismerést. Nyissa meg a Huawei Health alkalmazást, és megjelenik a párosítható eszközök felkínált listája. Ebben az esetben érintse meg a párosítani kívánt eszköz Bluetooth nevét, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a párosítás befejezéséhez. Ellenkező esetben a kézi párosítás elindításához kövesse az előző lépéseket.
Karkötőd töltése
A karkötőd töltéséhez, távolítsd el az eszköz részt a szíjból. Igazítsd össze a karkötő fém töltő részét a töltő bölcsővel. Az akkumulátor szintjét láthatod az okoskarkötő kijelzőjén.
 
Megjegyzés
Kérlek töltsd a karkötődet egy jól szellőztetett környezetben.
Töltés előtt bizonyosodj meg róla, hogy a töltő csatlakozó száraz. Törölj le róla bármilyen víz vagy verejték származékot.

Váltás a viselési módok között
A HUAWEI Band 4e támogatja a csukló és láb módot is.
A következő funkciók támogatottak a csukló módban: napi aktivitás követés és monitorozás, alvás monitorozás, értesítések, bejövő hívás értesítés, emlékeztető és telefon keresése a karkötőd segítségével.
A láb módban a következő funkciók támogatottak: napi aktivitás követés és monitorozás, futó forma megfigyelés és kosárlabda teljesítmény követés.
Manuálisan vagy automatikusan is válthatsz ezen két mód között a HUAWEI Band 4e-n.
Automatikusan: Engedélyezheted a Switch wearing mode-t a Huawei Health applikációban. Amikor a készülék test a cipőfűzöhöz van kötve (úgy, hogy a töltőfejeket a cipő csatján lévő fémrugóhoz igazítod), a karkötő automatikusan láb módba vált. Amikor eltávolítod a cipőfűzőről, automatikusan csukló módba vált.
Manuálisan: Nyisd meg a Huawei Health applikációt és állítsd be a viselési módot manuálisra. Csukló módban, érintsd meg a érintőgombot, hogy elérd a   képernyőt, ezután érintsd meg és tartsd az érintőgombot lenyomva, hogy láb módba válts. Láb módban érintsd meg az érintőgombot hogy elérd a   képernyőt, ezután érintsd meg és tartsd az érintőgombot lenyomva, hogy csukló módba válts.

Hardver Specifikációk:
Készülék test
:
Méret: 40.50 mm x 14.80 mm x 11.20 mm (Magasság x Szélesség x Hosszúság)
Előlap: PC+ABS/PC+PC
Hátlap: ABS/PC
Szíj: PET (Újrahasznosított fonál)
Cipő csat: PC+PA+GF
Megjegyzés: Az összes fenti anyag megfelel a professzionális intézmények által elvégzett kémiai és allergiás teszteknek (vagy biológiai alkotóelem-teszteknek), és az anyagok mind biztonságosak a bőr számára.
Szíj 
Anyag: PET (Újrahasznosított fonál)
Megjegyzés:
A színek elhalványulásának elkerülése érdekében ne hagyja, hogy a csuklópántot túl sokáig érje víz és ne tegye ki erős napsugárzásnak. A csuklószíját kézzel moshatja le szappannal és meleg vízzel, és helyezze a szíjat valahova a napfénytől távol, hogy megszáradjon.
Méret: 210 mm x 15 mm (Magasság x Szélesség)
Színek: Füstös Szürke, Sakura Rózsaszín
Kijelző: 
PMOLED fekete-fehér képernyő
Felbontás: 48 x 88 pixel
Méret: 0.50 inches (11.244 mm x 6.124 mm)
Súly 
Készülék test + Szíj: Kb. 13 g
Készülék test: Kb. 6 g
Mikroprocesszor 
32-bit ARM Cortex-M4
1 MB Flash
AES 128-bit encryption ARM Cortex-M4
Akkumulátor üzemidő 
Elméleti akkumulátor üzemidő:
14 nap (A Huawei laboratóriumi modell alapján)
Elméleti készenléti idő: 21 nap
Akkumulátor 
Kapacitás:
77 mAh
Típus: lithium akkumulátor
Töltési idő: kevesebb, mint 120 perc (25°C körüli hőmérsékleten)
Bluetooth 
Bluetooth frekvencia:
2.4 GHz
Bluetooth 4.2
Maximális Bluetooth hatótávolság: 10 m (Nyitott környezetben)
Szenzor 6 tengelyes mozgásérzékelő
Töltő csatlakozó 
Támogatja a pogo pin-es töltési megoldását, és rendelkezik USB-to-pogopin töltő bölcsővel.
Gomb 
Egy kapacitív főgomb
Vízállóság 
5ATM
Környezet 
Működési hőmérséklet: -10°C - +45°C

Szoftver Specifikációk:
Napi aktivitás nyomon követés. Rögzíti a lépések számát, megtett távolságot, az elégetett kalóriák számát és egyéb adatokat.
Rögzíti a közepes vagy nagy intenzitású tevékenységek időtartamát
Alvás nyomon követés. Alvó állapot és alvásidő monitoring

Futó forma figyelés 
Támogatja a következő hét adattípust figyelését a futás alatt: lépési gyakoriság, lépéshossz, az érintkezés ideje, az érintkezés alakja, az érintkezési erő, a belső forgási szög és a láb lengési szöge
Kosárlabda teljesítmény figyelés 
Támogatja az alapvető sportinformációk megjelenítését: az elégetett kalóriák, a távolság és a lépések számát
Támogatja a kosárlabda specifikus adatok megjelenítését: az átlagos és a maximális függőleges ugrási magasság, az ugrások száma, az átlagos levegőben töltött idő, a mozgási sebesség (az átlagos sebesség a pályán) és a maximális sprintsebesség (átlag a maximális sebességig).
Kiszámítja az átfogó pontszámokat: általános pontszámot, mozgó pontszámot, sprint pontszámot, ugrási pontszámot, maximális gyorsulási pontszámot és robbanékonysági pontszámot.
Adattárolás és szinkronizálás
Automatikusan tárolja a napi aktivitást, futást, kosárlabda teljesítményt és alvási adatokat
Napi tevékenység, futás, kosárlabda teljesítmény és alvási adatok szinkronizálása a Huawei Health alkalmazásban
Emlékeztetők
Jelzés bejövő hívás esetén
Üzenet emlékeztető
Ébresztés emlékeztető
Aktivitás emlékeztető
Figyelmeztetés Bluetooth lekapcsolása esetén
Alacsony akkumulátor szint figyelmeztetés
Cél elérési riasztás
Egészség alkalmazás funkciók 
Bluetooth párosítás
Felhasználói információ beállítások
Eszközkezelés
Online frissítés
Az aktuális / korábbi fitness, pulzusszám és alvási adatok statisztikái
Edzés célok beállítása
Edzés adatok megosztása
Gesztusvezérlés
Forgasd el a csuklódat a képernyők közötti váltáshoz (Ez a funkció alapesetben nincs engedélyezve, engedélyezze a Huawei Health alkalmazásban.)
Szoftverfrissítés 
Készülék frissítés OTA-n keresztül
Operációsrendszer 
Android 4.4 vagy későbbi verzió

  • Szín :
    Rózsaszín
Értékelések, hozzászólások:
  •     
  •     
  •     
  •     
  •     
Értékelés pontszámmal:

A termékre eddig érkezett szavazatok:
0,0 (0 szavazat alapján)
Vélemények száma:
Érték:
0 (0%)
5
0 (0%)
4
0 (0%)
3
0 (0%)
2
0 (0%)
1
A termékre eddig érkezett vélemények (0):
Tartozékok:
Hasonló cikkek:
Hírek:
Letöltések:
Kompatibilitás:
 
Vevői adatlap
A termék ára: HUF (Bruttó)
Megjegyzés