Hírlevél beállítások
E-mail címem:Elfelejtette jelszavát?

Tractive, GPS követő kutyáknak és macskáknak

Kifutó
  • Tractive, GPS követő kutyáknak és macskáknak
  • Tractive, GPS követő kutyáknak és macskáknak
Cikkszám: 28600
Mennyiségi egység: db
Gyártó: Tractive
Gyártói cikkszám: TRATR1
Garancia: 1 év
Oszd meg barátaiddal!
Csomagok:
Adatok:
Tractive, GPS követő kutyáknak és macskáknak

A Tractive GPS Tracker mindig tájékoztatni fog arról, hogy éppen hol van kedvenced. Ellenőrizd kedvencednek helyzetét egy böngészőben vagy az ingyenes mobilalkalmazásaink használatával okostelefonodon.

TRACTIVE GPS TRACKER

- Valós idejű nyomkövetés
- Virtuális kerítés
- Súly: 35 g
- 100% vízálló
- Alacsony havidíj már 3,75 eurótól

A macska és kutya GPS nyomkövető mindig tájékoztatni fogja Önt arról, hogy hol van a kedvence. A GPS nyomkövetés lehetővé teszi, hogy ellenőrizze kutyája és macskája helyzetét egy böngészőben vagy az ingyenes mobilalkalmazásaink használatával okostelefonján.

BIZTONSÁGI ZÓNA

Szeretne értesítést kapni, ha lova elhagyja a kifutóját? Ha kutyája a szomszéd udvarában játszik? Ha a macskája elfutott a faluból? Akkor a Tractive Biztonsági Zóna egy fantasztikus lehetőség, amelyet nem szabad kihagyni. A Tractive lehetővé teszi, hogy biztonságos zónát állítson be kedvence számára. Amint a kedvence elhagyja a kijelölt területet, riasztást kap közvetlenül az okostelefonján SMS és egyéb rejtett díjak nélkül.

LIVE TRACKING - GPS NYOMKÖVETÉS

A Tractive GPS nyomkövető nem csak azt mutatja, hogy kedvence merre járt pár perce, hanem lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse a kedvence helyzetét valós időben a LIVE Tracking funkcióval az interneten vagy a Tractive applikációk használatával. Indítsa el a LIVE Tracking módot, és látni fogja az útvonalat, ahol a kedvence volt, és ahová éppen tart.

HOL MŰKÖDIK?

A Tractive több mint 150 országban működik.

A Tractive GPS eszköz a mobiltelefon-infrastruktúrát használja a Tractive alkalmazásokkal való kommunikációra. Annak érdekében, hogy ez működjön, a Tractive megállapodást kötött számos mobiltelefon-szolgáltatóval és fuvarozóval a fent említett országokban. A jel erőssége a különböző szolgáltatók lefedettségétől függ.

HAVI ELŐFIZETÉS MÁR 3,75 EURÓTÓL

Tractive GPS-t használ és a mobiltelefon hálózatokon keresztül kommunikál, amelyek lehetővé teszik, hogy nyomon követhesse kedvencét 24/7. Mivel a mobiltelefon-tornyok és az infrastruktúra használata költségekkel jár, ezért a Tractive egy alacsony havi szolgáltatási díjat számol fel.

Itt egy nagyszerű hír: NINCS SZÜKSÉGE SIM-KÁRTYÁRA! A Tractive egy olyan chip technológiát használ, amely a legjobb elérhető szolgáltatót választja bárhol a több száz elérhető szolgáltató közül.

Mivel biztosak vagyunk abban, hogy imádni fogja a Tractive-t, nem kell elköteleződnie, bármikor leállíthatja és újraindíthatja a szolgáltatást, és természetesen nem számolunk fel semmilyen aktiválási vagy egyéb rejtett díjat. Két szolgáltatási lehetőség áll rendelkezésére.

A vásárlás után a következő weboldalon kell a terméket aktiválni: www.tractive.com/activate

Értékelések, hozzászólások:
  •     
  •     
  •     
  •     
  •     
Értékelés pontszámmal:

A termékre eddig érkezett szavazatok:
0,0 (0 szavazat alapján)
Vélemények száma:
Érték:
0 (0%)
5
0 (0%)
4
0 (0%)
3
0 (0%)
2
0 (0%)
1
A termékre eddig érkezett vélemények (0):
Tartozékok:
Hasonló cikkek:
Hírek:
Letöltések:
Kompatibilitás:
 
Vevői adatlap
A termék ára: HUF (Bruttó)
Megjegyzés