Hírlevél beállítások
E-mail címem:Elfelejtette jelszavát?

Withings Body Cardio vezeték nélküli okosmérleg, fehér

 • Withings Body Cardio vezeték nélküli okosmérleg, fehér
 • Withings Body Cardio vezeték nélküli okosmérleg, fehér
 • Withings Body Cardio vezeték nélküli okosmérleg, fehér
 • Withings Body Cardio vezeték nélküli okosmérleg, fehér
 • Withings Body Cardio vezeték nélküli okosmérleg, fehér
 • Withings Body Cardio vezeték nélküli okosmérleg, fehér
Cikkszám: 22298
Mennyiségi egység: db
Gyártó: Withings
Gyártói cikkszám: WBS04B-WHITE
Garancia: 2 év
Oszd meg barátaiddal!
Csomagok:
Adatok:
Withings Body Cardio vezeték nélküli okosmérleg, fehér
Több, mint súlymérés
Teljes körű képet kaphatsz az egészségedről egyetlen lépésben: a Body Cardio nagy pontosságú súlyt és BMI-t, valamint testzsír- és vízszázalékot, izom- és a csonttömeget biztosít. Plusz nézz bele a szív-és érrendszeri egészségedbe a szívritmus és pulzushullámsebességgel, egy exkluzív, új mérés keretében.
 
Kövesd a szíved egészségét otthon
A Body Cardio a pulzushullám sebességét méri, amelyet az orvosi közösség a teljes szív- és érrendszeri egészség legjobb önálló mutatójaként ismeri el. Olvasd le a mérleg képernyőjét, a részletes értékelést a Health Mate alkalmazásban találod meg, valamint tippeket az előrelépéshez. Bármilyen is legyen az állóképességed, tiszta képet kaphatsz arról, hogy hogyan befolyásolhatja egy kis életmód változtatás - mint egy egészségesebb étrend és több mozgás – az teljes egészségedet.
 
Mérj okosabban
Míg az emberek a súlyra koncentrálnak, a teljes testösszetétel segít megismerni, hogy mi számít bele ebbe a számba, így meghatározhatod erőfeszítéseidet.
 
Kövesd nyomon, jelenítsd meg, fejleszd
Azok az emberek, akik az alkalmazás jelentésében súlycélt állítottak fel, kétszer annyi súlyt veszítenek. Amikor beállítasz egy célt, a Health Mate tanácsokkal és bátorítással segít Téged abban, hogy elérd azt. Minden súlymérés automatikusan megjelenik a Health Mate alkalmazásban, WiFi vagy Bluetooth szinkron segítségével. Testtömegeddel, testösszetételeddel és szívgyógyászati előzményeiddel megnézheted, hogy mi működik, mi erősíti a pozitív magatartásodat és mi segít elérni a végső célodat.
 
Forradalmi tervezés
Csak 0,7 hüvelyk vastag, szilárd alumínium alappal. A Body Cardio nem rendelkezik állítható lábakkal, így ez a legvékonyabb, legstabilabb elérhető mérleg. A Body Cardio kialakításának köszönhetően minden felületen egyenletesen működik, a kemény padlótól kezdve a vastag szőnyegig.

A Withings frissíti a Body Cardio intelligens skálát, hogy megmutassa a felhasználók Vaszkuláris életkorát ( Vascular Age)!

Ha megállapítják, hogy egy személy vaszkuláris kora lényegesen idősebb, mint a kronológiai életkor, akkor ez a lehetséges kardiovaszkuláris egészségi problémák mutatója lehet. Ennek az új "érrendszeri kor" funkciónak köszönhetően a felhasználók megkapják az artériák életkorának mérését, hogy tisztább képet kapjanak szív- és érrendszeri egészségükről.

Az új funkció a Withings Body Cardio minden jelenlegi és jövőbeli felhasználója számára elérhető lesz május 4-től Franciaországban, majd régiónként fokozatosan telepítjük.

Érrendszeri kor:

Vezető kardiológusok által kifejlesztve, napi, könnyen érthető értékelést nyújt az artériák egészségi állapotáról. Ezt úgy éri el, hogy megmutatja az embereknek, hogy a szív- és érrendszeri egészségük hogyan viszonyul az életkorukban elvárt normákhoz, becsülve belső szívük életkorát, és jelezve, hogy az optimális, normális vagy nem optimális-e időrendi korukhoz képest.

Az Withings feltalálta a világ első ilyen skáláját 2009-ben, ezáltal Európában piacvezetők voltak ebben a kategóriában.

Amikor 2016-ban elindították a Body Cardio-t, ez volt az első testkompozíciós intelligens skála pulzushullám-sebesség követéssel. Az új érrendszeri funkcióval még mindig olyan innovációt hozunk, hogy a felhasználók jobban megértsék egészségüket és fenntartsák vagy megváltoztassák viselkedésüket az egészséges életmód érdekében. A WHO szerint a szív- és érrendszeri betegségek jelentik az első számú halálozási okot világszinten, amelyek becslések szerint évente 17,9 millió életet okoznak. Mivel évente annyi életet veszítenek a szív- és érrendszeri megbetegedések, elengedhetetlen az a képesség, hogy otthonról ellenőrizzék a szív egészségét orvosi szintű betekintéssel.

Működése:

Az érrendszer kora a pulzus hullám sebességén (PWV) alapul, amely az artériás merevség mérése, amely a szív egészségének egyik legfontosabb mutatója. Klinikai körülmények között széles körben használják korai figyelmeztetésekre a szív- és egészségi események - például magas vérnyomás, magas koleszterinszint, szívelégtelenség, stroke és szívroham - kapcsolódó kockázataival kapcsolatban. Ez az a sebesség, amellyel a vérnyomásimpulzus a keringési rendszeren keresztül terjed. Minél merevebbek az erek, annál nagyobb az impulzus hullám sebessége, amely jelzi a vaszkuláris öregedés növekedését. A PWV meghatározásához a Body Cardio méri az időbeli különbséget az aortában a szív által leadott vér és a lábak véráramlása között. A funkciót 2016-ban vezették be, és több mint 80 millió leolvasással a Withings rendelkezik a világ egyik legnagyobb PWV-adatbázisával, amely több tudományos közlemény ellenében rendkívül reprezentatívnak bizonyult az általános lakossággal szemben. Az érrendszeri életkor meghatározásához Withings algoritmusa elemzi az egyének PWV-mérését az életkorukra és fizikai jellemzőikre vonatkozó normákhoz képest. Stéphane Laurent, a Hôpital Européen professzor Georges Pompidou vezető kardiológus fejlesztette ki. A vaszkuláris kor tényleges korként (+/- tartomány az időrendi tartományhoz viszonyítva) és annak jelzésére, hogy egy személy optimális, normális vagy nem optimális - amelyet a Body Cardio skálán mutatnak be.

A Withings Health Mate alkalmazás további információkat jelenít meg, beleértve az érrendszer életkorának becslését, valamint testmozgási és táplálkozási tanácsokat a szív- és érrendszer egészségének javítása érdekében.

A vaszkuláris kor jelentősége

Az artériák általában lassabban öregednek, mint a test többi része. Gyorsabban öregedhetnek, ha állandóan súlyosbítják olyan dolgok, mint a cigarettafüst, valamint telített és transz-zsírokkal megrakott ételek. Ha megállapítják, hogy az érrendszeri életkor jelentősen meghaladja az ember időrendjét, akkor nagyobb a kockázata annak, hogy a későbbi életben kardiovaszkuláris problémák alakulnak ki. Az érrendszeri életkor a tudományos közösség által elismert mutató, amelyet gyakran használnak wellness eszközként. Ezzel az új funkcióval a Withings Body Cardio kevesebb, mint 30 másodperc alatt végez kardiovaszkuláris ellenőrzéseket olyan metrikában, amely könnyen érthető, perspektivikus és idővel követhető. "A Body Cardio újradefiniálja, hogy az emberek miként használják a csatlakoztatott mérlegeket, biztosítva számukra a súlyuk, valamint a szív- és érrendszeri egészségük kezelésére szolgáló eszközt" - mondta Mathieu Letombe, a Withings vezérigazgatója. „Azzal, hogy minden reggel egyszerűen lépeget a skáláján, a Body Cardio biztosítja azt a típusú szív- és érrendszeri értékelést, amelyet az emberek általában csak orvosi rendelőben kapnak. Összekapcsolva az információkat az életkorral, egy mindenki által megértett indexel, megkönnyítjük az emberek tájékozottságát és motivációját az egészséges döntések meghozatalában. "

A legokosabb az intelligens mérlegek közül

A Body Cardio olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek segítenek az embereknek a fogyás és a fenntartási célok elérésében. A testsúly és a BMI értékek mellett a Body Cardio a testösszetétel teljes értékelését is biztosítja.

A biometrikus impedancia nevű tudományos technika segítségével kiszámítja a test zsír-, izom-, víz- és csonttömegének százalékos arányát. A felhasználó pulzusát is képes mérni.

A Withings Body Cardio szinkronizálható Bluetooth-on és Wi-Fi-n keresztül. További fejlett funkciói közé tartozik az újratölthető akkumulátor, akár 1 éves akkumulátor-élettartammal, és akár 8 felhasználó automatikus felismerése a családban.

Értékelések, hozzászólások:
 •     
 •     
 •     
 •     
 •     
Értékelés pontszámmal:

A termékre eddig érkezett szavazatok:
0,0 (0 szavazat alapján)
Vélemények száma:
Érték:
0 (0%)
5
0 (0%)
4
0 (0%)
3
0 (0%)
2
0 (0%)
1
A termékre eddig érkezett vélemények (0):
Tartozékok:
Hasonló cikkek:
Hírek:
Letöltések:
Kompatibilitás:
 
Vevői adatlap
A termék ára: HUF (Bruttó)
Megjegyzés